Dues avaries provoquen retards a l’AVE i Rodalies

Incidències a les Borges Blanques i a l'estació d'Arc de Triomf de Barcelona causen demores i, fins i tot, interrupció del trànsit

Un tren de la línia R4 de Rodalies de Catalunya (Renfe)
Un tren de la línia R4 de Rodalies de Catalunya (Renfe).

Els trens d’alta velocitat (AVE) entre Madrid i Barcelona han circulat amb demores a conseqüència d’una incidència en el canvi d’agulles que s’ha produït a l’altura de les Borges Blanques (Garrigues).

Segons han apuntat fonts d’Adif i recull l’ACN, l’avaria s’ha registrat a les 08.10 hores d’aquest dilluns i el pas de combois s’ha hagut d’interrompre durant prop d’una hora.

A les 09.30 hores s’havia restablert el servei, tot i que els trens han hagut de circular per via única en un tram comprés entre les Borges Blanques i Lleida. Totes les línies d’alta velocitat, tant l’AVE com els combois d’Ouigo i d’Iryo han resultat afectades.

A més, els trens de les línies R1, R3 i R4 de Rodalies han circulat amb demores de 20 minuts de mitjana a conseqüència d’una avaria d’infraestructura a l’estació d’Arc de Triomf de Barcelona.

Fonts de Renfe han traslladat a l’ACN que es tracta d’una incidència sobre la qual treballen tècnics d’Adif que va detectar-se la nit de diumenge i que s’ha fet evident aquest dilluns, sobretot en hora punta.

(Visited 59 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari