Junts planteja a Aragonès “o rectificació o eleccions”

Batet crida el president de la Generalitat a fer "un cop de timó" per "no perdre més temps"

Albert Batet

Foto: Parlament de Catalunya, Jordi Garcia Monte

Junts per Catalunya ha reclamat aquest dimecres al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que faci un “cop de timó o només li quedarà l’alternativa indefugible de convocar eleccions“. “El Govern està apagat i, en conseqüència, apaga el país”, li ha retret el president del grup parlamentari de Junts, Albert Batet.

Durant la segona jornada del debat de política general, Batet ha considerat que “només pot tenir sentit acabar la legislatura si hi ha un canvi de rumb”, davant el que ha descrit com “un Govern apagat, amb enorme debilitat, ineficient en la gestió i amb una manca de credibilitat per a la negociació amb l’Estat”.

“Intenti que no sigui una legislatura del tot fallida: o rectificació o eleccions. No faci perdre més temps”, ha apressat Batet al president de la Generalitat.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari