El PSOE acusa Feijóo de fer de “piròman i de don Tancredo” amb Catalunya

El diputat Óscar Puente diu que la postura del PP "demostra que no han après res"

Óscar Puente, al Congrés dels Diputats

Foto: ACN, Javier Barbancho

El PSOE ha confiat al diputat i exalcalde de Valladolid Óscar Puente la rèplica al debat d’investidura d’Alberto Núñez Feijóo, aquest dimarts, durant la qual ha acusat el PP de voler fer a Catalunya el paper de “piròman i de don Tancredo” i de pretendre “mirar cap a una altra banda” quan el “conflicte” arribi a “extrems inassumibles”. El diputat socialista ha advertit al PP que la seva negativa a “qualsevol sortida pactada” que millori la convivència a Catalunya “demostra que no han après res”.

A més, Puente ha assegurat que l’intent de “trencar el PSOE” que atribueix al PP no obtindrà resultats. “Vostès han buscat de manera desesperada i de vegades patètica canviar els designis dels ciutadans a les urnes”, ha manifestat Puente, a més de dir a Feijóo que ja pot “perdre qualsevol esperança de trencar el PSOE”.

Abans de la intervenció de Puente, la bancada popular ha proferit crits de “covard” contra el president i líder socialista, Pedro Sánchez, per haver delegat en un diputat la intervenció dels socialistes durant el debat d’investidura.

El PSOE, segons recull l’ACN, ha justificat la decisió com una manera de “posar contra el mirall totes les contradiccions del líder del PP”, perquè Puente va perdre l’alcaldia de Valladolid, tot i la victòria a les últimes municipals, per un acord entre el PP i Vox.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari