Lloret treballa per obrir el camí de Can Juncadella després de la sentència del TSJC

L'Ajuntament ja ha mantingut converses amb la propietat

L'entrada a la finca de Can Juncadella (David Aparicio, Diari de Girona)
L'entrada a la finca de Can Juncadella (David Aparicio, Diari de Girona).

L’Ajuntament de Lloret de Mar està treballant per definir el tram públic que afecta a Can Juncadella per tal d’obrir-lo a la ciutadania després que la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) posés fi a una dècada de litigis entre el consistori i la propietat de la finca.

El TSJC va confirmar aquest estiu la titularitat pública del camí i l’Ajuntament ja ha mantingut converses amb diferents col·lectius i la propietat. L’objectiu municipal és dissenyar “ràpidament un traçat viable, segur i accessible”, recull l’ACN.

En aquest sentit, des del consistori diuen que la resolució judicial “reconeix l’existència de domini públic, però no fixa un traçat específic i, per tant, la proposta que farem haurà de rebre l’acord tècnic i el vistiplau de la Generalitat i el Ministeri”.

La propietat ja ha traslladat a l’Ajuntament la seva predisposició a treballar conjuntament per assegurar una solució ràpida que garanteixi la protecció de l’entorn natural, la seguretat de la ciutadania, un adequat manteniment i la conservació de l’espai.

El TSJC va ratificar el mes de juliol la sentència de l’Audiència de Girona del març i va inadmetre el recurs de cassació interposat per la propietat de la finca.

(Visited 55 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari