Els socialistes consideren una afirmació “dolorosa” les paraules de Trias sobre el 23-F

El primer secretari del PSC demana al líder de Junts a Barcelona que rectifiqui

    El primer secretari del PSC, Salvador Illa, fent declaracions a Borreda (PSC)

    El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha demanat a l’exalcalde de Barcelona Xavier Trias que rectifiqui les seves paraules en les quals ha vinculat el PSOE amb el cop d’Estat del 23-F. A parer d’Illa, es tracta d’una “afirmació totalment desafortunada, sense sentit i dolorosa per als socialistes“.

    En un missatge publicat a la xarxa social X, Illa ha destacat que des del PSOE “sempre hem lluitat per la democràcia en aquest país”, i ha afegit que “la sorpresa encara és més gran” coneixent Trias. Per la seva banda, el ministre en funcions de la Presidència, Félix Bolaños, ha assegurat que no hi ha “cap base ni històrica ni fàctica” sobre les acusacions que Trias ha llançat contra el PSOE, i li ha recordat que “els diputats socialistes van ser ostatges com tots els diputats del Congrés” aquell dia.

    En una entrevista radiofònica, el líder de Junts a l’Ajuntament de Barcelona ha dit que “ningú no es pot creure que això va ser cosa del senyor Tejero”, en referència al 23-F, i ha assenyalat que, a parer seu, “els socialistes estaven darrere”.

    (Visited 45 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari