Puigdemont recorre aquest divendres al TJUE la pèrdua de la immunitat

La defensa dels eurodiputats de Junts ha esperat fins a l'últim dia del termini per presentar el recurs

Comín, Puigdemont i Ponsatí al Parlament Europeu
Puigdemont, Ponsatí i Comín al Parlament Europeu

Els eurodiputats de Junts Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí recorren aquest divendres al Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) contra la decisió del Tribunal General de la Unió Europea (TGUE) de treure’ls la immunitat que tenien com a eurodiputats.

Fonts de la defensa citades per l’ACN ha avançat que el recurs, presentat l’últim dia de termini, pot anar acompanyat de la petició que se’ls retorni la protecció parlamentària de forma cautelar mentre l’alta instància a Luxemburg resol el fons.

Els eurodiputats de Junts van quedar sense immunitat al juliol després que el TGUE, tribunal de primera instància a Estrasburg, desestimés els motius formulats, particularment les al·legacions segons les quals el Parlament Europeu havia negat que el suplicatori intentés perjudicar l’activitat parlamentària dels tres independentistes.

(Visited 34 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari