Arantxa Sánchez Vicario esquiva la presó acceptant una condemna de dos anys

La Fiscalia rebaixa la petició per a l'extennista, però la manté per a l'exmarit, Josep Santacana

Arantxa Sánchez Vicario

Foto: La Sexta

La Fiscalia i l’acusació particular del Banc de Luxemburg han rebaixat aquest divendres de quatre anys a dos la petició de pena per a l’extennista Arantxa Sánchez Vicario pel delicte d’alçament de béns, per haver amagat patrimoni per no pagar un deute, recull l’ACN.

L’extennista ha acceptat aquesta rebaixa i s’ha compromès a seguir pagant poc a poc la resta del deute, uns 4,8 milions d’euros. Per la seva part, la defensa i les acusacions han acceptat la suspensió de l’ingrés a presó.

En canvi per a l’exmarit, Josep Santacana, la Fiscalia ha mantingut la petició de quatre anys de presó. Santacana ha declarat aquest divendres que els assessors de la família Sánchez Vicario van orquestrar l’alçament de béns.

A més, ha dit en seu judicial que l’extennista “va tenir la voluntat, des del primer moment, de pagar el deute” i ha negat que ell donés instruccions als gestors, a diferència del que ha declarat aquesta setmana Arantxa Sánchez Vicario.

(Visited 95 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari