Aragonès confirma que anirà a la manifestació de l’ANC per la Diada

El president català diu que "aquest any la pressió es dirigeix cap al govern espanyol per la investidura"

El president de la Generalitat, Pere Aragonès

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha avançat que aquest any participarà de la manifestació convocada per l’ANC (Assemblea Nacional Catalana) amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya el pròxim 11 de setembre. “L’escenari és diferent. Aquest any la pressió es dirigeix cap al govern espanyol per la investidura, recordant quin és el nostre que el nostre objectiu, que és la independència del país”, ha afegit en una entrevista a TV3. “No només avançar cap a l’amnistia, sinó també resoldre el conflicte polític amb l’Estat i que Catalunya pugui votar, pugui decidir i es pugui implementar el resultat”, ha dit.

Aragonès ha subratllat que a la manifestació hi haurà l’ANC, Òmnium Cultural, l’Associació de Municipis per la Independència i moltes altres entitats. “Hem de mirar endavant. Hi ha l’oportunitat d’avançar en el conjunt de l’independentista”, ha argumentat després de la seva absència en la manifestació de l’any passat.

Alhora, el president ha assenyalat que l’amnistia “no inclou persones, inclou fets” i que “el cas pel qual Laura Borràs ha estat jutjada no té res a veure amb l’1-O”, i ha demanat el traspàs “integral” de Rodalies de Renfe per resoldre els seus problemes. “Integral vol dir els trens, les vies, les estacions, el personal i els recursos econòmics per totes les inversions que s’han de portar a terme. Aquest agost ha estat un drama, i hi ha hagut dies que s’ha paralitzat tota la xarxa de Rodalies”, ha reblat.

(Visited 90 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari