Montero reclama “canvis profunds” a la RFEF davant la “protecció” que ha rebut Rubiales

La ministra d'Igualtat defensa la "contundència" del govern central i assenyala que era la seva "obligació"

  La ministra d'Igualtat, Irene Montero

  La ministra d’Igualtat en funcions, Irene Montero, ha reclamat “canvis profunds” a la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), i ha assegurat que això és precisament el que demana la societat en veure “la reacció de protecció per part de companys” al fins ara president de l’ens, ja suspès, Luis Rubiales. En declaracions a Catalunya Ràdio, Montero no ha volgut concretar si caldria també que dimitissin els dos seleccionadors de l’equip masculí i el femení, Luis de la Fuente i Jorge Vilda, respectivament, però ha insistit que calen “canvis profunds”. A més, la ministra ha defensat l’actuació “contundent” del govern central en tot l’afer i ha remarcat que era la seva “obligació”.

  Montero confia que Rubiales no pugui seguir més al capdavant de la RFEF, i ha assenyalat que aquest és “el clamor social de tota la societat i de les jugadores”. En aquesta línia, ha dit que cal una “reacció exemplar” davant el petó no consentit de Rubiales a Jenni Hermoso a la celebració després de la final del Mundial. La ministra ha volgut traslladar tot el suport a la futbolista, i ha assegurat que el discurs de Rubiales per anunciar la seva no-dimissió va ser una reacció treta “del manual del masclista”.

  (Visited 26 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari