Les jugadores de la Selecció Espanyola de Futbol alcen la veu contra Rubiales

L'RCD Espanyol ha demanat en un comunicat la "immediata destitució o cessament" del president de la RFEF

    Les jugadores de la Selecció Espanyola de Futbol, després de guanyar el Mundial femení

    Foto: @SEFutbolFem

    Les jugadores de la Selecció Espanyola de Futbol Alexia Putellas, Catalina Coll i Aitana Bonmatí s’han pronunciat després que el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, hagi rebutjat dimitir aquest divendres pel petó sense consentiment a la també campiona del Mundial femení Jenni Hermoso. En una publicació a la xarxa social X, Putellas ha condemnat les declaracions d’aquest divendres de Rubiales: “Això és inacceptable, s’ha acabat. Amb tu companya”, ha escrit la jugadora, donant suport a Hermoso.

    En la mateixa línia, Coll ha lamentat que les 23 futbolistes que van guanyar el Mundial “no siguin les protagonistes” i ha afegit: “S’ha acabat, amb tu a mort”. Per la seva banda, en un missatge a les xarxes socials, Bonmatí ha afirmat que “hi ha límits que no es poden creuar i això no ho podem tolerar”, i també ha enviat el seu suport a Hermoso.

    Nombroses reaccions

    Dins el món del futbol les reaccions han sigut constants després de la compareixença de Rubiales davant l’assemblea extraordinària de la RFEF. La jugadora del Barça Caroline Graham Hansen també ha condemnat les paraules del president de la Federació Espanyola, i ha afirmat en un missatge que “tot això són mentides”. “Tots vam veure el que realment va passar”, ha afegit.

    L’RCD Espanyol ha demanat en un comunicat la “immediata destitució o cessament” de Rubiales davant les imatges “inacceptables i impròpies” durant el Mundial de futbol femení. El club ha demanat als “organismes habilitats” que procedeixin a destituir el màxim càrrec de la RFEF i ha condemnat i rebutjat les explicacions i declaracions fetes aquest divendres per Rubiales. A més, ha mostrat seu “complet suport” a Hermoso.

    D’altra banda, el jugador del Real Betis, Borja Iglesias, ha anunciat que no tornarà a vestir la samarreta de la Selecció Espanyola de futbol “fins que les coses canviïn i aquest tipus d’actes no quedin impunes”. En un missatge a les xarxes socials, Iglesias ha afirmat que se sent “trist i decebut”: “Com a futbolista i com a persona no em sento representat pel que ha passat avui a la Ciutat de Futbol de Las Rozas”. En el text, el futbolista també ha lamentat que “es continuï pressionant i posant el focus sobre una companya” i ha justificat la decisió de penjar la samarreta “per un futbol més just, humà i decent”.

    (Visited 109 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari