Quin récord de poca audiència va batre TV3 el diumenge 20 d’agost?

El de tenir dues televisions estatals i quatre emissores autonòmiques per davant pel que fa a quota de pantalla. Mai no havia passat que TV3 quedés com a cinquena televisió autonòmica en la classificació de ‘share’ i tercera pel que fa a canals estatals. La televisió pública de la Generalitat es va haver d’acontentar el passat diumenge amb un misèrrim 6,8% de quota de pantalla quan està acostumada a liderar aquest rànquing amb audiències de dos dígits.

Aquest diumenge, a més, TVE1 va passar la mà per la cara de TV3 de forma espectacular. La retransmissió per TVE1 del partit de futbol de la selecció femenina espanyola de futbol contra Anglaterra en la final del Mundial va tenir enganxats al televisor 905.000 catalans i catalanes. El post-partit va ser seguit per 1.005.000 espectadors. El partit de futbol va tenir un 65,2% de quota de pantalla i el post-partit un 56,8%. TV3 va quedar fins i tot per darrera Telecinco. No la va salvar ni el seguiment dels TN que és la taula de salvació diària habitual del seu lideratge d’audiència.

A nivell autonòmic van tenir millors resultats la televisió de les Canàries TVCAN, amb un 13,9% de share que s’explica pels incendis que pateix l’illa de Tenerife, l’andalusa Canal Sur (10%), la basca ETB2 (8,3%) i la gallega TVG (7,5%).

(Visited 7.758 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari