Restablerta la circulació de trens a la línia del Garraf per les dues vies

Un descarrilament d'un comboi sense passatgers a Sitges ha causat interrupcions del servei

El tren que ha descarrilat a tocar de l'estació de Sitges (ACN)

La circulació de trens entre Vilanova i Garraf s’ha restablert i els combois ja poden circular per les dues vies amb limitacions de velocitat. Aquest tram s’ha vist afectat des de dimarts al matí, quan un tren Talgo sense passatgers va descarrilar a Sitges per causes que s’estan investigant.

Aquest dimecres al matí els treballs dels tècnics d’Adif han permès reprendre parcialment la circulació de trens per una de les dues vies, però encara quedava pendent habilitar l’altra via. Protecció Civil ja havia informat que la previsió era el restabliment total del servei a la tarda. Ara, els trens ja circulen per les dues vies, tot i que amb limitacions de velocitat. Segons Adif, els trens de la línia R2 Sud, mitjana i llarga distància registren retards mitjans de 15 minuts.

A conseqüència del descarrilament i la suspensió total o parcial del servei en el tram afectat s’han vist acumulacions de passatgers i indignació amb el transport alternatiu ofertat, com ara autobusos llançadora, ja que molts dels passatgers han coincidit en la poca previsió per absorbir amb fluïdesa els usuaris.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari