Quin futur augura Ramon Cotarelo a Ada Colau?

L'exalcaldessa de Barcelona, Ada Colau, al ple del cartipàs (ACN)

L’exalcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha manifestat aquest cap de setmana, en una entrevista amb Efe, que “seria una greu irresponsabilitat” arribar a una repetició electoral i ha defensat la necessitat d'”evitar” aquest escenari, motiu pel qual ha fet una crida a totes les formacions -inclòs Junts per Catalunya- per fer possible un acord d’investidura que eviti un govern del PP i Vox.

El politòleg independentista Ramon Cotarelo ha reaccionat a les declaracions de Colau tractant-la d'”estafadora” i ha vaticinat que l’exalcaldessa se sumarà a les files dels populars. “Aquesta estafadora acabarà fitxant pel PP”, ha afirmat Cotarelo a Twitter, citant una publicació d’un moviment anti-Colau que també criticava les paraules de la líder dels comuns a Barcelona.

En aquest tuit, el compte On Vas Barcelona (Stop Colau) considera que les manifestacions de l’exalcaldessa responen al fet que “està nerviosa” perquè “ha perdut les eleccions a Barcelona per segon cop i està a punt de perdre un ministeri i pagueta”. “Pobre, on anirà ella, que porta tota la vida xuclant de lo públic i no sap fer absolutament res”, ha afegit el moviment.

En l’entrevista, preguntada per si assumiria un ministeri com el d’Habitatge en cas que es reediti un govern del PSOE i Sumar, Colau assegura que “no pensa” fer-ho.

(Visited 4.112 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Quin futur augura Ramon Cotarelo a Ada Colau?”

Feu un comentari