Vox avisa el PP que els seus vots no són compatibles amb cap conversa amb Junts

La formació d'extrema dreta recorda que té "prohibit per estatuts" parlar amb l'independentisme

    El secretari general de Vox, Ignacio Garriga, en una roda de premsa (ACN / Vox)

    Vox ha enviat un avís a navegants al PP, i ha advertit que els seus vots no són compatibles amb cap conversa amb Junts per Catalunya. En aquests termes s’ha expressat aquest divendres el secretari general del partit d’extrema dreta, Ignacio Garriga, en una entrevista a RNE en la qual ha assegurat que “l’única cosa que cal parlar és demanar-los que comuniquin el dia i l’hora en què arribarà el senyor (Carles) Puigdemont perquè els cossos i forces de seguretat de l’Estat puguin acudir, detenir-lo i ficar-lo a la presó”.

    Aquestes declaracions de Garriga arriben després que el coordinador general del PP, Elías Bendodo, defensés aquest dijous que s’ha de parlar -que no acordar- amb tothom. En aquest sentit, Garriga ha recordat que Vox té “prohibit per estatuts” parlar amb l’independentisme.

    Pel que fa a la composició de la Mesa del Congrés, que es constituirà el pròxim dijous 17 d’agost, el dirigent de Vox ha assegurat que “no demanaran” cap càrrec concret, sinó que “farà tot el que estigui a les seves mans per frenar la deriva separatista, filoterrorista i socialista instal·lada al Congrés dels Diputats”.

    (Visited 36 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari