ERC anirà a la manifestació de l’11 de setembre perquè té “una perspectiva més oberta”

La portaveu republicana, Marta Vilalta, assegura que no es volen perdre la cita

Marta Vilalta, portaveu d'ERC al Parlament, i Oriol Junqueras, exvicepresident de la Generalitat de Catalunya
Marta Vilalta, portaveu d'ERC al Parlament, i Oriol Junqueras, exvicepresident de la Generalitat de Catalunya.

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) participarà aquest any en la manifestació de la Diada. Després d’haver faltat l’any passat, per l’hostilitat de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) -deien- contra els republicans, la direcció del partit està disposada a donar una oportunitat a l’ANC.

La portaveu d’ERC, Marta Vilalta, assegura en una entrevista a l’agència EFE que aquesta edició té un tarannà diferent. “Una cosa és el que defensa l’ANC i l’altra, la celebració de la Diada. Pel que ha transcendit, creiem que hi ha hagut una reflexió respecte a l’any passat i, de moment, s’enfoca des d’una perspectiva més oberta i amb més vocació de sumar. Nosaltres voldrem ser-hi”, ha declarat Vilalta.

La manifestació d’aquest 11 de setembre tindrà quatre columnes que sortiran des de diferents punts de Barcelona (la Ciutat de la Justícia, l’Escola Proa, l’Estació de Sants i la seu d’Hisenda) i s’acabaran trobant a la plaça Espanya. Cada marxa estarà dedicada a una reivindicació diferent: els drets civils i polítics, la llengua, les infraestructures i l’economia.

(Visited 98 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari