Protecció Civil activa l’alerta per calor intensa aquest dijous a Tarragona i Lleida

Divendres la preocupació es desplaçarà a les comarques de Barcelona i Girona

Una noia es protegeix de la calor bevent aigua en un banc a l'ombra (ACN)

Catalunya viurà aquest dijous una jornada de calor intensa pràcticament a tot el territori. Aquesta previsió ha portat Protecció Civil a activar en alerta el pla Procicat a les províncies de Tarragona i Lleida. La calor tocarà sostre a l’oest de Catalunya i el perill es preveu molt alt a les comarques de la Terra Alta, la Ribera d’Ebre i el Priorat.

En aquestes tres comarques, el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís de perill per calor molt intensa de 5 en una escala de 6 dijous a la tarda, amb temperatures que podrien arribar als 43 graus.

L’avís per calor del Servei Meteorològic de Catalunya ha començat aquest dimecres i s’allargarà fins divendres. Les comarques del Pirineu i l’Aran centren l’avís per calor aquest dimecres; dijous, on es preveu més calor és a la Catalunya central i, sobretot, a Ponent i les Terres de l’Ebre, i divendres la preocupació es desplaçarà a les comarques de Barcelona i Girona.

(Visited 12 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari