Les associacions de veïns denuncien incompliments massius de bars de Barcelona

Reconeixen que estan farts dels sorolls, la invasió de via pública i les conductes abusives

Terrasses de bars de Barcelona (ACN)

La Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) ha posat un total de 51 denúncies a bars i restaurants del barri del Born per incompliment de les condicions de les llicències de terrassa. Han denunciat 51 dels 52 establiments que hi ha a la zona. I al juny en van denunciar 30 més de la Sagrada Família.

Amb aquesta acció, la FAVB vol fer palesa la situació insostenible que han de viure molts veïns dels punts amb més acumulació de bars i restaurants de la capital catalana, com l’esmentat Born, la Barceloneta i passeig Joan de Borbó, part de l’Eixample, part del Poble Sec i els voltants de la Sagrada Família.

Des de la FAVB apunten als ajuntaments de cada districte com els responsables de totes aquestes molèsties, en tant que són qui emeten les llicències, així com a la pressió que exerceix el Gremi de Restauració de Barcelona, segons l’entitat veïnal.

La FAVB alerta que l’ocupació massiva de les terrasses fa que els punts calents vagin creixent i es vagin propagant per carrers adjacents. També asseguren que han començat a rebre queixes de veïns de nous carrers pacificats, com Consell de Cent.

(Visited 94 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Les associacions de veïns denuncien incompliments massius de bars de Barcelona”

  1. Con enginyer y gestionador de terrases.
    Observo que les terrases son un KAOS a Barcelona,
    Ayuntament, ordeni aquest KAOS inmediatament
    NO COMMENT

    Respon

Feu un comentari