El PSOE estudia què fer arran la negativa de la JEC de recomptar els vots nuls de Madrid

La ministra María Jesús Montero evita donar cap detall sobre les negociacions per investir Sánchez

    La ministra d’Hisenda, María Jesús Montero
    La ministra d’Hisenda, María Jesús Montero

    La ministra d’Hisenda en funcions, María Jesús Montero, ha explicat que el PSOE està estudiant què fer després que la Junta Electoral Central (JEC) rebutgés recomptar els vots nuls a la Comunitat de Madrid. Ho ha dit en una roda de premsa a Cadis, on ha afirmat que no faran “cap cavall de batalla” de la negativa de l’àrbitre electoral.

    Sobre les negociacions amb altres formacions per intentar investir el secretari general del PSOE i president del govern central en funcions, Pedro Sánchez, ha confirmat que mantenen “contactes i moltes converses”, però ha demanat “discreció i prudència”. “No donarem cap detall sobre les converses, ni de les pretensions dels grups polítics ni de les respostes del PSOE”, ha conclòs la ministra.

    Montero també s’ha referit a la decisió de la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, de no optar a repetir en el càrrec la pròxima legislatura, i ha afirmat que és una determinació “personal i voluntària”. La titular d’Hisenda ha agraït la feina feta per la socialista catalana al capdavant de la Mesa de la cambra baixa “durant una legislatura que ha sigut complicada”, i ha assenyalat que Batet és “una de les dones referents més importants que té el PSOE”.

    (Visited 83 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari