Bolaños diu que “no s’entendria” que Junts “es quedés en posicions de màxims”

El ministre de Presidència en funcions diu que cal continuar conversant i buscar "un punt d'equilibri"

El ministre de la Presidencia, Félix Bolaños, en una atenció als mitjans (ACN)

El ministre de Presidència en funcions, Félix Bolaños, ha defensat que “no s’entendria” que Junts per Catalunya “es quedés en posicions de màxims” en la negociació amb el PSOE. “Comprenc que pugui haver-hi formacions polítiques que iniciïn les converses amb posicions molt maximalistes”, ha dit aquest dijous en una atenció als mitjans, en què ha remarcat que està en joc “el futur del país” i, per tant, “no s’entendria” que es mantinguessin “sense fer cap mena de moviment”.

Bolaños ha dit que és “essencial” que puguin “continuar parlant amb tranquil·litat” per buscar un acord que “ha de ser un punt d’equilibri on totes les parts se sentin còmodes”. El minustre ha afirmat que “per descomptat dins de la llei, la Constitució i que signifiqui que Espanya continuï avançant”. Bolaños ha remarcat que cal donar “temps” a la negociació, i ha afegit que “des del govern no tenim gens de pressa”. El titular de Presidència ha argumentat que cal “ser discrets” per permetre que “fructifiqui”. “El mandat dels ciutadans perquè el país continuï avançant ha estat molt clar”, ha subratllat.

(Visited 61 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari