Presó per la parella de la dona morta diumenge a Nou Barris

La causa està oberta per un delicte d'assassinat i el detingut s'ha acollit al seu dret a no declarar

Membres del Govern i l'Ajuntament en el minut de silenci a la plaça Sant Jaume per condemnar el feminicidi d'una dona a Nou Barris Data de publicació
Membres del Govern i l'Ajuntament en el minut de silenci a la plaça Sant Jaume per condemnar el feminicidi d'una dona a Nou Barris

La magistrada del jutjat de violència sobre la dona 1 de Barcelona, en funcions de guàrdia, ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per la parella de la dona de 29 anys morta violentament aquest diumenge a Nou Barris.

La causa està oberta per un delicte d’assassinat i el detingut s’ha acollit al seu dret a no declarar. No consten antecedents judicials entre la parella.

L’avís del crim es va rebre cap a la 01.30 hores de la matinada d’aquest diumenge en un domicili al Turó de la Peira. En arribar al lloc, es va activar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que només van poder certificar la mort de la dona i, arran de les primeres gestions, els agents van detenir l’home de 34 anys com a presumpte autor de la mort.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari