Trias i Colau pressionen Collboni perquè es posicioni i digui “amb qui vol governar”

L'executiu socialista es defensa davant de les crítiques de l'oposició: "Aquest no és un govern provisional"

El cap de l’oposició, Xavier Trias (Junts), i l’exalcaldessa Ada Colau (comuns) han pressionat aquest divendres el govern del socialista Jaume Collboni perquè es posicioni i digui “amb qui vol governar” i “com”. Tot i que havia de ser un ple de tràmit, per aprovar el cartipàs municipal i l’augment del sou dels càrrecs electes del consistori barceloní, l’inici de la sessió ha estat plena de missatges creuats en clau política. Trias ha augurat que els comuns entraran al govern i ha assegurat a Collboni que ha de decidir “amb qui vol governar”: “Han de decidir si continuen sent deu o quants volen ser”.

Per la seva banda, Colau ha indicat que no es pot governar bé la ciutat amb deu regidors i li ha ofert “una segona oportunitat” per fer un govern d’esquerres. També ha avisat el seu exsoci que no faran “geometria variable” i que el que cal és un executiu “estable”.

La tinenta d’alcaldia, la socialista Laia Bonet, s’ha defensat de les crítiques i ha replicat que el govern del PSC “no és provisional”. L’alcalde Collboni ha afirmat que el seu executiu “governarà” i “parlarà amb tothom”. Tot i que ha admès que fer-ho amb deu regidors no és “òptim” ha argumentat que els socialistes coneixen “perfectament” la ciutat i l’administració.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari