Per què ‘rep’ Boye quan opina sobre el 23-J?

Gonzalo Boye, a la comissió Pegasus

Gonzalo Boye, l’advocat de Carles Puigdemont, va estar-se uns quants dies de criticar l’abstenció com a alternativa per a l’independentisme el 23-J, després d’haver-ho fet -amb un estil gens punyent- fa dues setmanes en un article a El Nacional, però hi va tornar diumenge, dia de les darreres eleccions generals.

“Tenint present que estem en un sistema representatiu, si no votes, qui presentarà les teves queixes pel que es faci o deixi de fer aquests quatre anys?”, va plantejar aquest diumenge a Twitter, on també va comentar que “sembla que l’abstenció ha afavorit el PSC i, per tant, Pedro Sánchez…”.

Boye, a banda d’algun elogi i suport, ha rebut un bon grapat de respostes hostils, incloses les d’alguns comptes de la línia dura independentista en aquesta xarxa social, que rebutjaven, expressant desencant, que cap de les candidatures al Congrés i el Senat els representés.

El passat dia 9, Boye havia adreçat als independentistes la següent pregunta: “Com sabrem si aquesta baixada potencial de la participació es deu a la data en què s’han convocat les eleccions, al rebuig als partits independentistes o a la manifesta voluntat d’un grup concret de persones de generar un nou espai polític?”.

“L’abstencionisme és un acte de desconstrucció, en comptes de construcció de majories independentistes”, ha argumentat també Boye en una intervenció per a El Nacional el mateix 23-J.

(Visited 410 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari