Nogueras: “Que quedi clar que Catalunya no és una província espanyola més”

La candidata de Junts per Catalunya es mostra "optimista" després d'una bona campanya

La candidata de Junts per Catalunya a les eleccions d’aquest diumenge, Míriam Nogueras, ha fet una crida a la participació “per Catalunya”. Després de votar a quarts de dotze al casal de la gent gran de Mataró, acompanyada de la seva mare, el seu marit i els seus fills, la cap de llista ha assegurat que aquesta nit “ha de quedar clar que Catalunya no és una província espanyola més”.

En una atenció als mitjans, ha convidat “tothom a votar i que el missatge quedi clar”, que hi ha una altra opció que “les esquerres espanyoles i les dretes espanyoles”, que és Catalunya. La candidata s’ha mostrat “optimista” perquè han fet “una bona campanya” i perquè han “pencat moltíssim aquesta legislatura.

En una atenció als mitjans de comunicació després de votar, Míriam Nogueras ha volgut enviar un “missatge molt senzill”. La cap de llista ha assegurat que “una persona que viu a Madrid o Extremadura segurament només té dues opcions, esquerres espanyoles o dretes espanyoles”. En canvi, ha afegit que “aquí tenim una opció en majúscula, que és Catalunya”. Per això Nogueras ha “convidat tothom a votar”.

(Visited 116 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari