Aizcorbe i Abascal demanen votar perquè les coses “canviïn a bé” i denuncien atacs a seus de Vox

El cap de llista de Vox per Barcelona destaca "l'heroisme" dels membres del seu partit a Catalunya

El líder de Vox, Santiago Abascal, abans de votar al col·legi Cristo Rey de Madrid en aquest 23-J.

El cap de llista de Vox per Barcelona, Juan José Aizcorbe, ha votat al seu col·legi electoral a Pozuelo de Alarcón, Madrid, i ha demanat als ciutadans que votin “amb alegria” perquè les coses “canviïn per bé”. En declaracions als mitjans, Aizcorbe ha volgut agrair la tasca de l’equip de Vox en una campanya on “malauradament no hem estat rebuts ni pels mitjans ni pels altres partits amb filosofia senyorial, sinó tot el contrari”.

En aquest sentit, ha assegurat que aquesta nit alguns locals de Vox a Barcelona han estat “atacats”, i ha donat les gràcies als Mossos d’Esquadra “per l’ajuda que ens han fet” malgrat que “a vegades les mesures adoptades pels comandaments policials no eren les millors”.

Segons Aizcorbe, en aquestes eleccions s’escullen “coses importants” i a Catalunya “encara més”. Ha destacat “l’heroisme” dels membres, afiliats i simpatitzants de la seva formació pel seu “patiment i sacrifici” que han fet a alguns llocs a Catalunya i també pel seu “combat per les idees”. “Esperem que avui canviïn coses”, ha conclòs.

El líder de Vox, Santiago Abascal, espera que aquest 23-J hi hagi una mobilització “massiva” que faci “possible” un “canvi de rumb” a Espanya. El dirigent ultra, que ha votat quan faltaven pocs minuts per a un quart de dotze al col·legi Cristo Rey de Madrid, també ha assegurat que qualsevol resultat que obtingui Vox serà “heroic” perquè, segons ha dit, ho han tingut “tot en contra” durant la campanya.

Abascal també ha dit que aquestes generals són unes eleccions “importants” no només per als espanyols sinó també “per a la resta d’Europa que ens mira”. Ha fet referència al suport que han rebut per part dels primers ministres d’Itàlia, Hongria i Polònia i ha assegurat que aquest 23-J són uns comicis “observats per tot el món”.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari