Montañola retreu a Mas que “vol fer política com la CUP”

El candidat del PDECat carrega contra l'exlíder del partit per acompanyar Nogueras en un acte electoral de Junts

Roger Montañola, al debat emès per TV3

Roger Montañola, el cap de llista del PDECat per Barcelona el 23-J, ha retret a Artur Mas el fet de “voler fer política com la CUP” perquè ha participat en un acte de Junts aquest dimecres al matí, acompanyant la candidata d’aquest partit per Barcelona, Míriam Nogueras.

En una intervenció aquest dimecres al Fòrum Europa reflectida per l’Agència Catalana de Notícies (ACN), Montañola ha manifestat que la imatge de l’exdirigent de CiU i del PDECat amb Nogueras “no els afecta negativament”, i s’ha mostrat partidari de “noves receptes” polítiques “i no aquelles que ja han governat massa anys”.

En precampanya, Montañola havia afirmat que s’assembla a Nogueras “com un ou a una castanya”, durant una entrevista a RTVE.

A més de carregar contra l’exdirigent del seu partit, Montañola ha acusat la candidata del PSC, Meritxell Batet, de mentir sobre la proposta d’una reforma de finançament de les comunitats autònomes. “El PSOE ha estat governant aquests anys, on es el nou sistema de finançament de Catalunya?“, ha argumentat.

(Visited 134 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari