La vaga a Rodalies passa gairebé desapercebuda

El servei xifra el seguiment en un 2% i no registra incidències generalitzades en les primeres franges de serveis mínims

Estació de Sants de Barcelona

Foto: Rodalies

La vaga a Rodalies de Catalunya de Renfe, convocada pel sindicat CGT per aquest dimecres, ha passat desapercebuda per a molts usuaris, difon l’ACN especificant que a la plaça Catalunya de Barcelona els passatgers desconeixien aquesta mobilització i han viscut la jornada com un dia més del servei.

Rodalies ha comunicat que la vaga l’ha secundat un 2% de la plantilla -8 treballadors- i no ha notificat cap incidència en la primera de les dues franges amb serveis mínims, per bé que s’han produït aglomeracions a l’estació de Sants de Barcelona per la manca de personal de Renfe per ajudar els passatgers durant la jornada de vaga, segons publica El Periódico.

El sindicat convocant, això sí, havia avisat que aquesta aturada és “el punt de partida” d’un seguit de mobilitzacions que volen enguany.

Els serveis mínims a Rodalies aquest dimecres són del 66% de les 6 hores a les 9.30 hores, i de les 17 hores a les 20.30 hores; i del 33% la resta de la jornada fins a les 23 hores.

(Visited 102 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari