Feijóo proposa al PSOE que el deixi governar si guanya amb claredat

El candidat del PP crida els socialistes a facilitar-li l'accés a la Moncloa per impedir un pacte amb Vox

Alberto Núñez Feijóo

El líder del PP i candidat a la presidència del govern, Alberto Núñez Feijóo, ha avançat aquest dilluns, en una entrevista a TVE, que demanarà al PSOE que s’abstingui i el faci president si ell aconsegueix un resultat “prou clar” el 23-J.

Feijóo ha acusat el president del govern i candidat del PSOE, Pedro Sánchez, de voler governar “perdent” les eleccions i ha cridat els socialistes a facilitar-li l’accés a la Moncloa si els preocupa un eventual pacte del PP amb Vox, que ja s’ha produït en diversos governs autonòmics.

El candidat del PP ha marcat com a objectiu que la formació del pròxim executiu no depengui de partits independentistes i no ha descartat pactes amb altres formacions per “buscar estabilitat en el govern”, si bé ha dit que no ho faria “a qualsevol preu”.

“Sembla que s’han incrementat els recursos i que han ampliat l’horari d’oficines. És el que demanàvem, però encara no tenim dades oficials”, ha dit del vot per correu, sobre el qual va expressar dubtes reiteradament la setmana passada.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari