El pla contra el soroll al Poblenou no s’activarà fins al setembre

L'Ajuntament de Barcelona pretén superar l'agost amb les mesures ja aprovades

La sala Razzmatazz, un dels locals d'oci emblemàtics de Barcelona

El pla per reduir el soroll a la zona d’oci coneguda com el triangle golfo del barri barceloní del Poblenou entrarà en vigor aquest mes de setembre. La proposta ha superat el període d’exposició pública i ara s’estan resolent la dotzena d’al·legacions presentades per entitats de l’oci nocturn, la restauració i el moviment veïnal.

El regidor del districte, David Escudé, ha apuntat que la mesura que tramita l’Ajuntament de Barcelona mantindrà les restriccions d’obertura de nous establiments musicals, bars, i botigues que venen alcohol, no autoritzarà la posada en marxa de més terrasses, i reduirà l’horari de les que hi ha actualment a les 23.00 hores tot l’any. També augmentarà el nombre d’agents de la Guàrdia Urbana a l’espai i prohibirà que s’hi organitzin festes.

Escudé ha indicat que “l’agost el salvarem” amb les mesures que ja estan en marxa, segons les declaracions recollides per Betevé, com ara l’increment d’efectius de la Guàrdia Urbana al barri i l’ampliació de la zona per on circula en camió que neteja amb aigua.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari