Detingut un jove per matar el seu pare d’una ganivetada al coll

L'arrestat té antecedents psiquiàtrics i va estar ingressat fa uns mesos, segons fonts del cas

Cotxe dels Mossos d'Esquadra amb el 112, número de telèfon d'emergencies (Mossos d'Esquadra).

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 22 anys com a presumpte autor de la mort del seu pare en un pis de Vilafant (Alt Empordà) segons ha avançat la periodista Anna Punsí i han confirmat a l’ACN fonts policials. Els fets haurien tingut lloc la matinada d’aquest dilluns en un immoble d’un bloc de pisos ubicat al carrer Figueres, on pare i fill convivien, i una tercera persona hauria alertat la policia.

Segons ha pogut saber l’ACN, per causes que es desconeixen, aquesta matinada hi ha hagut una discussió entre pare i fill, durant la qual el jove ha atacat l’home amb un ganivet de cuina i li ha assestat una ganivetada a la zona del coll. Després, el jove s’ha tancat al lavabo, on s’ha atrinxerat fins que han arribat els Mossos i l’han detingut.

La policia investiga ara si el jove pot patir algun tipus de trastorn mental, ja que, segons fonts properes al cas, aquesta no és la primera vegada que el detingut protagonitzava un incident d’aquest tipus. De fet, el jove té antecedents psiquiàtrics i va estar ingressat fa uns mesos.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos a Girona s’ha fet càrrec del cas, que tutela el jutjat d’instrucció número 3 de Figueres. El cos de la víctima, que era imam de Roses, l’han traslladat a l’Institut de Medicina Legal de Girona, on està previst que aquest dilluns li facin l’autòpsia.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari