Batet afirma que el PP “s’ha radicalitzat” i “ha fet saltar pels aires els codis de la política”

La cap de llista del PSC diu que Feijóo "no pot ser president" perquè "s'ha autoexclòs de les solucions" per Catalunya

La cap de llista del PSC, Meritxell Batet, en un acte a Mataró (Sílvia Jardí, ACN)
La cap de llista del PSC, Meritxell Batet, en un acte a Mataró (Sílvia Jardí, ACN).

La cap de llista del PSC el 23-J, Meritxell Batet, ha assegurat que el PP “s’ha radicalitzat” i “ha fet saltar pels aires els codis de la política”. En un acte a Mataró, Batet ha afirmat que el candidat del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, “no pot ser president del govern espanyol”.

Ha argumentat que la formació “s’ha autoexclòs d’oferir una solució per Catalunya”, “ha bloquejat un dels tres poders de l’Estat” -en referència al Consell General del Poder Judicial- i “ha estat irresponsable” durant la pandèmia. El primer secretari dels socialistes catalans, Salvador Illa, ha fet una crida a la concentració de vot en la papereta del PSC i ha animat els votants “convençuts” del PSC a “trucar” als indecisos. “Catalunya inclinarà la balança”, ha vaticinat.

Batet ha explicat que el 23-J s’escull “un model de país i també una manera d’entendre la política”. És en aquest moment quan ha assegurat que el PP “ha abandonat la política d’estat” i “s’ha radicalitzat”. “Han fet saltar pels aires els codis de la política”, s’ha queixat.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari