L’AMI lamenta que l’ANC els ha “exclòs” de l’organització de la Diada

L'entitat municipalista rebutja convertir l'11 de Setembre en "un acte de confrontació" i demana "unitat, diàleg i consens"

Manifestació de l'ANC a Barcelona per la Diada (Assemblea Nacional de Catalunya)
Manifestació de l'ANC a Barcelona per la Diada (Assemblea Nacional de Catalunya).

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha lamentat aquest dimarts que l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) els hagi “exclòs” de l’organització de la manifestació independentista de l’11 de setembre. En un comunicat, l’entitat ha explicat que és la primera vegada des de l’any 2012 que no col·laboraran a muntar la Diada tot i que havien sol·licitat “reiteradament” una reunió amb l’ANC per tal d’assegurar-se que “no s’aprofitaria com a un acte de confrontació”. “Però no ha estat possible”, afegeix l’organització.

Davant d’això, l’AMI ha apel·lat a “la unitat, el diàleg i el consens” per aconseguir que Catalunya esdevingui independent i ha garantit que “tot i les circumstàncies” celebraran la Diada d’enguany perquè ha de ser “un acte de país, d’unitat i on totes les sensibilitats s’hi han de sentir còmodes i representades”: “No sortirà de nosaltres la divisió ni el treball sense fer pinya per la independència”.

(Visited 89 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari