Desarticulat un grup criminal dedicat al cultiu de marihuana en naus industrials

La Policia Nacional ha detingut sis persones que gestionaven plantacions a Cornellà, Sant Feliu de Llobregat i Castellbisbal

Una de les plantacions que gestionaven els detinguts (Policia Nacional / ACN)

La Policia Nacional ha detingut sis persones, entre elles el líder del grup, acusades de cultivar marihuana en naus industrials. La investigació es va posar en marxa el passat mes d’abril, quan es va tenir coneixement d’un cultiu il·legal en una nau de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). Posteriorment, els investigadors van relacionar aquesta plantació amb dues més localitzades a Sant Feliu de Llobregat i una tercera camuflada a l’interior d’una ferreria de Castellbisbal.

Durant les entrades, els agents van decomissar prop de 6.000 plantes de marihuana en diferents estats de creixement i un quilo de cabdells. A més, els tècnics han xifrat en uns 585.000 euros el valor de l’energia defraudada als cultius.

A banda dels sis detinguts, s’investiguen dues persones més a les quals s’hauria pres declaració. El cas el porta el Jutjat d’Instrucció número 1 de Cornellà de Llobregat.

(Visited 74 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari