De què es queixen tots els dies els passatgers dels Ferrocarrils de la Generalitat?

Del descontrol en l’aire condicionat als trens. Pràcticament cada dia hi ha queixes a Twitter dels passatgers que consideren que la temperatura a que es regulen els aparells d’aire condicionat és massa alta o massa baixa o, simplement, que no funcionen. La resposta del comunity manager de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) és sempre molt educada. Demana a quin comboi es produeix el problema i assegura que ho comunicarà a qui ho pot arreglar. La veritat és, però, que al cap d’unes hores reapareixen les crítiques pel fred o la calor que fa a l’interior dels trens de FGC.

Per exemple, el dia 27 de juny, l’usuari de Twitter TZR va escriure: “feu el favor de posar l’aire  als trens des de primera hora del matí, Tacanyos! Fa calor i si algú té fred que es tapi”. Cristina Figueras PhD coincidia amb ell: “Seria d’agrair, com ja comenten altres usuaris, que l’aire al tren funcionés des de principis de la línia (S1)… és horrorós començar el dia suant durant una gairebé una hora abans d’arribar a la feina. Gràcies!”. En canvi, pràcticament a la mateixa hora uncelblau es queixava del fred al comboi: “Al tren S1 al cotxe 185.12 de Terrassa a Plaça Catalunya ara mateix per La Floresta anem pelats de fred literalment. Aire acondicionat molt fort. Gent tossint i amb jaquetes! No hi ha dret! Prou!”.

A TZR, el responsable del perfil de Twitter de FGC li va donar, se suposa que per missatge intern perquè no apareix al perfil oficial de la companyia, una explicació que no el va convèncer: “L’explicació respecte la regulació de la temperatura no té gaire sentit. A dins no tindríem de variar dels 24 graus a l’època que estem. De totes formes, comentar que avui ja vaig despullat i no tinc tanta calor”.

Juan Alvarez no s’ho va prendre amb tanta filosofia dos dies després. “A la línia Barcelona Vallès, al tren 185.59 posen l’aire condicionat com si fóssim a 40 graus. La gent està tremolant. A més he apretat el botó SOS i no ha contestat ningú. Lamentable. Nefast”. Al cap d’una estona apareixia el responsable del Twitter de FGC: “Bon dia, Juan. A quina estació ha passat això? A quin intèrfon? Gràcies!”. No se sap si la companyia va resoldre el funcionament d’aquest intèrfon. El que és segur és que les queixes pel fred o la calor que pateixen els passatgers dels FGC han seguit els dies següents.

(Visited 1.290 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari