Quin redactor de TV3 subscriu públicament que no s’ha de votar cap partit que “pacti amb el 155”?

Arcadi Alibés, històric presentador d’informacions esportives a la televisió pública catalana. L’actor i humorista que s’autodefineix com a “bufón del PrusésToni Albà va publicar aquesta piulada el passat 13 de juny: “No votaré cap partit que pacti amb el 155 invasor colonial espanyol, sigui on sigui el pacte. Així de senzill i així de clar”. A Arcadi Alibés li va semblar bé l’anunci d’Albà i el va subscriure retuitejant-lo.

No ha estat l’única piulada amb opinió política que ha reenviat el redactor de TV3 en aquesta pre-campanya. El 17 de juny retuitejava un post de Xavier Martínez-Gil, membre del Col·lectiu 1 d’octubre, que deia: “L’error que han comés molts (incloc la cúpula d’@Esquerra_ERC) és anteposar l’eix esquerres-dretes a l’eix nacional. A l’hora de la veritat, per l’Estat només hi ha l’eix nacional”.

I sis dies més tard subscrivia un tuit de Chema Clavero, que es presenta com a indepe i membre dels CDR i el Consell per la República. “Estem a un mes. No sé encara si el 23-J aniré a votar o no. I si hi vaig, tampoc sé la direcció del vot. Malgrat això, vull deixar clar que cal respectar els qui practicaran l’abstenció activa perquè la seva opció és tan vàlida i democràtica com totes les demés”, deia el tuit que va reenviar Alibés.

El Llibre d’Estil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals diu que els professionals de TV3 i Catalunya Ràdio no poden fer expressions públiques que afectin la seva imatge de neutralitat, però les fan i aquí pau i després glòria.

(Visited 364 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari