El PSC proposarà Lluïsa Moret com a candidata per a presidir la Diputació de Barcelona

Els socialistes continuen les negociacions per encapçalar l'ens supramunicipal amb tots els partits, excepte amb Vox

    La viceprimera secretària del PSC, Lluïsa Moret, a la seu del partit (ACN, Sílvia Jardí)

    El PSC proposarà l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, per a presidir la Diputació de Barcelona, segons confirmen fonts socialistes. Tot plegat, després que aquest dijous el partit hagi comunicat que l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat i fins ara presidenta de la Diputació, Núria Marín, no repetirà com a diputada i que la proposaran com a senadora autonòmica. El nomenament de Marín haurà de ratificar-se al ple del Parlament.

    Mentrestant, els socialistes continuen les negociacions per encapçalar l’ens supramunicipal amb tots els partits, excepte amb Vox. JxCat va anunciar dimarts que descartava repetir amb el PSC a la Diputació de Barcelona. El ple de constitució de l’ens supramunicipal està previst per a principis de juliol, tot i que encara no hi ha una data fixada. La majoria absoluta se situa en 26 diputats i el PSC en té 17.

    Els socialistes valoraven positivament el pacte amb Junts dels darrers quatre anys, però dilluns apuntaven que parlarien amb tots els partits, menys amb l’extrema dreta, per a governar a la Diputació de Barcelona. De fet, el PSC ha remarcat que no és tan important amb qui podrien governar, sinó “per a fer què”.

    (Visited 114 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari