Carina Mejías, la reina del transvestisme, aterra a Vox

L’exdiputada, exregidora i excandidata Carina Mejías ha completat el seu tour per la dreta espanyola. Per sorpresa, Vox va anunciar la setmana passada que la número dos de la seva candidatura per Barcelona al Congrés seria ella, de manera que, així doncs, aterra al seu tercer partit. I és que Mejías, seguint un estil semblant al de l’actor i exdiputat Toni Cantó, ha anat canviant de partit en funció de quin li oferia millors possibilitats de càrrec.

La política va iniciar la seva carrera al PP, provinent de les seves joventuts. Va ser regidora a Barcelona i diputada. Després, quan ja no comptaven amb ella, va passar-se a Ciutadans, on també va ser diputada al Parlament, portaveu del grup i candidata a l’alcaldia de Barcelona. I ara, quan fa uns anys que ja no compten amb ella a Cs i quan el partit està acabat, aterra a Vox.

(Visited 103 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari