Un detingut per tenir més de 750 plantes de marihuana en dues plantacions a Torrelameu

La finca tenia la llum punxada i la policia no descarta noves detencions

Plantes de marihuana en una finca de Torrelameu

La policia espanyola ha desmantellat aquest dimecres dues plantacions ‘indoor’ de marihuana en una finca de Torrelameu (Noguera), on també ha detingut una persona de nacionalitat espanyola acusada dels delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

Els agents han intervingut 768 plantes, 100 grams de marihuana en cabdells i prop de 1.000 euros en efectiu.

Les investigacions van començar al maig i van portar els agents fins a una finca controlada per un clan familiar dedicat al tràfic d’estupefaents on, segons la policia estatal, cultivaven marihuana per posteriorment traslladar-la i vendre-la. També van observar que tenien la llum punxada. L’operació continua oberta i la policia no descarta noves detencions.

En l’operactiu també s’han inutilitzat 47 llums de 600 watts amb els seus transformadors, diversos aparells d’aire condicionat i diversos estris necessaris per a la composició d’una plantació de marihuana ‘indoor’.

Al detingut se li han imputat els delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric. Sobre aquest darrer, el cos policial ha assenyalat que es tracta d’un delicte “molt important” ja que en aquest cas, la manera de punxar la llum hauria pogut provocar una caiguda del subministrament elèctric a la demarcació.

L’operació, que continua oberta ja que no es descarta noves detencions, ha estat feta per funcionaris de la Unitat de Drogues i Crim Organitzat de la comissaria de la policia espanyola de Lleida.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari