Afers Interns detecta 13.000 euros de despeses sense justificar del líder de Jupol

El jutjat d'instrucció número 53 de Madrid investiga un presumpte cas de malversació al sindicat majoritari de la Policia Nacional

Policia Nacional
Policia Nacional

La Unitat d’Afers Interns de la Policia Nacional ha presentat un informe al jutjat d’instrucció número 53 de Madrid en el qual afirma que hi ha més de 13.000 euros que l’actual secretari general del sindicat Jupol, Aarón Rivero, hauria gastat amb la targeta del sindicat i que estan sense justificar, ha avançat elDiario.es. L’informe s’ha lliurat a la titular del jutjat esmentat que investiga un presumpte cas de malversació al sindicat majoritari de la Policia Nacional.

La magistrada instructora va sol·licitar a Afers Interns aclarir el destí de gairebé 360.000 euros del sindicat entre gener del 2019 i juny del 2021, és a dir, sis mesos abans que Jupol arrasés en les eleccions sindicals i fins a la sortida de l’anterior secretari general del sindicat, José María García. No obstant això, a més del mateix sindicat i García, la investigació també afecta l’actual líder de Jupol perquè era membre de la direcció investigada.

El sindicat ha assenyalat al mitjà citat que el document d’Afers Interns “es tracta d’un informe mancat de conclusions que manca de valor per a la instrucció” i “és un atac directe del govern central i del sindicat del govern central per desprestigiar-nos”. A més, ha indicat que “no es pot defensar” de les afirmacions que recull l’atestat d’Afers Interns sobre les despeses no justificades de Rivero perquè el jutjat els “prohibeix ensenyar-lo”.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari