La Guàrdia Civil assenyala que Tsunami tenia informadors als Mossos

Un informe inclòs al sumari acredita amb diverses captures de pantalla el contacte entre un agent i un empresari

Activistes de Tsunami, el dia del Barça-Madrid
Activistes de Tsunami, el dia del Barça-Madrid

Un informe de la Guàrdia Civil incorporat al sumari sobre Tsunami Democràtic ha conclòs, a partir de captures de pantalla de missatges de text, que la cúpula d’aquesta mobilització independentista tenia com a proveïdors d’informació confidencial agents dels Mossos d’Esquadra, publica Vozpópuli.

Segons aquesta informació, en un apartat del sumari titulat “estructura operativa depenent de Josep Campmajó“, sobre l’activitat d’aquest empresari ubicat pels investigadors a la cúpula de Tsunami, s’hi fan constar les captures que evidencien l’existència de “diversos col·laboradors”, especialment dels Mossos.

D’ells, afegeix el mateix diari digital, l’informe indica que “podrien haver aprofitat la seva condició d’agents per incórrer en diversos il·lícits penals”, com ara l’extracció de dades de bases de dades policials, i de tècniques i protocols policials.

La Guàrdia Civil assenyala un mosso anomenat Pau Masià Estelle pel suposat enviament de la fotografia d’una base de dades reservada, relativa a un seguiment policial a Campmajó. A més, li atribueixen actuacions policials al marge de la institució i al servei de Tsunami Democràtic, i maniobres per entorpir la carrera d’alguns dels seus companys.

L’informe revelat per Vozpópuli també recull que aquest mosso sota la lupa de la investigació va facilitar consells per evitar seguiments policials.

(Visited 109 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari