On s’ha recol·locat Jaume Clotet, ‘guru’ de JxCat al sector de la comunicació?

A la direcció de la campanya de la candidatura Eines de País en les properes eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona. Jaume Clotet ha estat un dels puntals de JxCat al món de la comunicació els darrers anys. Va ser director adjunt de la campanya d’aquest partit en les eleccions posteriors a la suspensió de l’autonomia la tardor del 2017. Va compaginar aquesta feina amb la Direcció General de Comunicació de la Generalitat entre el gener del 2016 i el juny del 2021. Va repartir molts diners als mitjans de comunicació en aquells cinc anys i mig.

Després de la formació del govern de Pere Aragonès a la Generalitat, Clotet va saltar a la Diputació de Barcelona, on va fer d’assessor d’Elsa Artadi a l’àrea de Cultura de la corporació provincial. Hi va ser des del juny del 2021 a l’agost del 2022, quan va passar a ser el director de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra, a les ordres del rector Oriol Amat. La nova rectora, Laia de Nadal, no li va renovar la confiança –les males llengües diuen que per “baix rendiment”- i des de l’abril s’ha hagut de buscar la vida.

Té garantida la nova feina, com a responsable de la campanya d’Eines de País, que compta amb l’impuls de l’Assemblea Nacional Catalana, fins el proper mes de setembre, quan se celebraran les eleccions a la Cambra de Comerç. Eleccions que pinten complicades per aquesta candidatura perquè les patronals Foment i Pimec han presentat una candidatura conjunta que té moltes possibilitats de fer-se amb el poder d’aquesta institució empresarial.

(Visited 378 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari