Quina foto d’una política empipada s’ha fet viral?

Laura Borràs i Alba Vergés

La de la vicepresidenta del Parlament de Catalunya, Alba Vergés, en el ple de l’Ajuntament d’Igualada, quan es constituïa el nou consistori i es proclamava Marc Castells alcalde de la capital de l’Anoia per quart cop consecutiu. Pocs dies abans del ple, la política, que va ser la candidata d’ERC a Igualada, va renunciar a l’acta de regidora després de treure uns pèssims resultats. Això no obstant, la política va decidir acudir a la constitució del consistori. No ho va fer, però, amb la millor de les actituds.

No era fàcil per ella, era la seva primera aparició en públic a Igualada després de la derrota electoral i d’haver renunciat a la regidoria. Per acabar-ho d’adobar, el protocol de l’Ajuntament la va seure al costat de la presidenta de Junts i expresidenta del Parlament, Laura Borràs, a qui va rellevar del càrrec de manera provisional durant un període, fins a la proclamació d’Anna Erra com a nova presidenta. És públic i notori que ambdues polítiques, que van treballar plegades durant un temps a la Mesa del Parlament, no es tenen massa simpatia. De fet, durant el ple no es van ni saludar, i Vergés no va dissimular en cap moment la seva incomoditat. A la foto, que s’ha fet viral, es pot veure l’actitud de Vergés, que alça el cap i mira indissimuladament en el sentit contrari a Borràs.

A tot plegat es pot afegir que l’alcalde Castells va estar especialment simpàtic amb Borràs, a qui va saludar dient “presidenta, estimada, gràcies per acompanyar-nos”, i gens amb Vergés, amb qui s’acabava d’enfrontar en la campanya electoral. La imatge s’ha fet viral aquests dies amb comentaris jocosos a les xarxes socials com “ara m’enfado i no respiro”, “vas restreta?” o “la cara de l’Alba Vergés, no comments”; també se n’han fet mems.

(Visited 388 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari