Albiol “no se sent còmode” amb les polítiques de Vox i confia que el PP no hi pacti

L'alcalde de Badalona apunta que un govern del PSC a Barcelona era el “mal menor”

Xavier García Albiol, davant de l'Ajuntament de Badalona després d'aconseguir la majoria absoluta amb 18 regidors.
Xavier García Albiol, davant de l'Ajuntament de Badalona després d'aconseguir la majoria absoluta amb 18 regidors.

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha reconegut que les polítiques que planteja Vox, “més enllà de la part de sentir-se espanyol”, “no li agraden” ni el fan sentir “còmode”. Així ho ha dit en una entrevista al Cafè d’idees de RTVE, en la qual ha indicat que espera que el PP obtingui una majoria suficient per no haver de pactar amb la formació verda després del 23-J “perquè no em ve de gust governar amb Vox”, ha insistit.

Tot i no voler valorar els pactes assolits entre PP i Vox arreu d’Espanya, Albiol ha dit sentir-se més proper a la posició de María Guardiola (PP) a Extremadura que als acords assolits a València o Castella i Lleó. Pel que fa a Barcelona, ha deixat clar que un govern del PSC era el “mal menor” i que si Collboni incompleix el pactat “s’haurà d’explicar”.

D’altra banda, Albiol ha descartat que el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, li proposi ser ministre en cas de guanyar les eleccions generals. “Estic segur que no m’ho demanarà. Vaig entrar en política no per ser ministre o conseller. He tingut l’honor de ser senador, diputat, membre de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa… Però jo volia ser alcalde”, ha reblat.

(Visited 87 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari