Junqueras critica que Junts es plantegi “regalar” la presidència de la Diputació al PSC

El líder dels republicans creu que l'acord a Barcelona va ser "un espectacle de la lluita pel poder més descarnada"

El líder d’ERC, Oriol Junqueras, ha retret a Junts que es plantegi “regalar” la presidència de la Diputació de Barcelona i ha insistit que ERC no ho farà. “Si Junts vol acordar la Diputació amb el PSC i regalar la Presidència a Núria Marín és responsabilitat de Junts; el 2019 ja ho van fer”, ha recriminat.

En canvi, Junqueras ha garantit que els republicans està “claríssim” que no ho faran. “Tant de bo la posició dels altres fos tan clara, ajudaria a clarificar el panorama i prendre decisions”, ha afegit.

D’altra banda, Junqueras s’ha referit a la investidura de Jaume Collboni com a alcalde de Barcelona amb els vots de PSC, comuns i PP i ha assegurat que va ser “un espectacle de la lluita pel poder més descarnada”.

En aquesta línia, creu que la situació “va decebre a tothom” i considera que el que va moure a Collboni i els comuns és “el poder pel poder” i “conservar les seves quotes i cadires”.

D’altra banda, Junqueras s’ha referit a les eleccions espanyoles i ha insistit que hauria d’haver-hi un acord programàtic de l’independentisme. En aquest sentit, ha assegurat que ERC ja ha fet “esforços” però ha demanat a Junts que “hi posi una mica de part seva”.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari