Més de 4.000 persones es manifesten a Tarragona per demanar la paralització del projecte de Hard Rock

La plataforma Aturem Hard Rock afirma que el Govern català ha ajornat l'aprovació del PDU del macrocomplex lúdic

Clam multitudinari a Tarragona per demanar la paralització del projecte de Hard Rock (Ariadna Escoda, ACN)
Clam multitudinari a Tarragona per demanar la paralització del projecte de Hard Rock (Ariadna Escoda, ACN).

Més de 4.000 persones s’han aplegat aquest diumenge a Tarragona per demanar la paralització del projecte del Hard Rock a una manifestació de la ciutat organitzada per entitats, activistes i col·lectius del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre al passeig de les Palmeres. Sota el lema “Defensem la terra, llaurem el futur”, els manifestants han llençat un clam en una de les mobilitzacions més multitudinàries al territori contra el complex lúdic i que ha comptat amb el suport d’una vuitantena d’entitats.

El portaveu de la plataforma Aturem Hard Rock, Eloi Redón, ha afirmat que el Govern català ha ajornat l’aprovació del Pla Director Urbanístic (PDU) a causa de “la pressió social” i les “reticències” polítiques al voltant del projecte. Davant la possibilitat que el PDU s’aprovi en una convocatòria extraordinària, Redón ha avançat que les accions reivindicatives “no s’aturaran”.

El clam ha estat unitari per rebutjar el macrocomplex lúdic i el model econòmic que asseguren que se’n desprèn. Tot i això, al llarg del recorregut també s’han sentit consignes d’altres reivindicacions en defensa del territori relacionades amb la indústria petroquímica, la implantació de macroprojectes energètics i el turisme de masses.

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari