Busquen un possible segon desaparegut a la riera d’Ullastrell

Dimecres a la nit va localitzar-se un vehicle amb un cadàver al seu interior

Bombers de la Generalitat (ACN)

Els Mossos d’Esquadra i els Bombers reprenen aquest dijous al matí les tasques de recerca a la riera seca de la zona de Can Font d’Ullastrell (Vallès Occidental), segons han apuntat fonts policials. Aquest dimecres a la nit va localitzar-se un vehicle amb un cadàver al seu interior, que podria haver estat arrossegat fins al punt fruit de les riuades que va patir la comarca dimarts passat.

Fonts policials han indicat a l’ACN que efectius del cos estan treballant en aquesta àrea des de les vuit del matí després que hi hagi indicis que podria haver-hi una segona persona desapareguda. Per la seva banda, els bombers duen a terme a aquesta hora una reunió per acabar de definir el dispositiu que es desplegarà en aquesta àrea. Aquest dimecres la cerca va estendre’s al voltant del vehicle, que era un 4×4.

Quatre dotacions del cos d’emergències van desmuntar el sostre de l’automòbil per rescatar el cadàver de la víctima. L’alcalde d’Ullastrell, Jaume Puig, va explicar a l’ACN que l’home no era veí del municipi, i que el cotxe presentava signes evidents d’haver estat arrossegat de forma violenta per la riuada. Els Mossos descarten indicis de criminalitat.

(Visited 69 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari