Guijarro (PSC), alcalde en funcions de Badalona, renunciarà a l’acta de regidor

La majoria absoluta de Xavier García Albiol el 28-M ha dut el socialista a plantejar-se la dimissió

L'alcalde en funcions de Badalona, Rubén Guijarro (ACN)

L’alcalde de Badalona en funcions, Rubén Guijarro (PSC), ha anunciat en una entrevista a Badalona Comunicació que renunciarà a la seva acta de regidor després dels resultats electorals del passat 28-M, en els quals Xavier García Albiol (PP) va aconseguir la majoria absoluta. En aquest sentit, Guijarro ha admès que s’ha plantejat la dimissió “des del primer moment”.

“Crec que calen nous lideratges i noves maneres de fer política en aquesta ciutat”, ha manifestat l’encara alcalde de Badalona, que ja ha traslladat el seu pensament a la direcció del partit. “Calen noves energies per fer l’oposició que cal fer, i per tirar endavant amb el projecte socialista”, ha afegit Guijarro, que no ha concretat quan renunciarà a l’acta de regidor. “Com a màxim, al setembre o octubre es produirà el relleu”, ha indicat.

“Jo sempre estaré disposat a aportar el meu granet de sorra per a aquesta ciutat i sempre que pugui ajudar la meva ciutat estaré encantat de fer-ho, però ja no serà des de la primera línia institucional de la política municipal”, ha conclòs el socialista, que ha deixat en mans del partit l’elecció del pròxim líder municipal.

(Visited 68 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari