Pimec alerta que la caiguda de l’atur al maig és la “pitjor dada” dels últims deu anys

La patronal diu que el percentatge de desocupats triplica el d'altres economies europees

El secretari general de Pimec, Josep Ginesta (ACN)
El secretari general de Pimec, Josep Ginesta (ACN)

La patronal de la micro, petita i mitjana empresa de Catalunya Pimec ha advertit que la caiguda del nombre d’aturats del mes de maig, coneguda aquest divendres, és la “pitjor dada” dels últims deu anys, i que aquesta “és la realitat objectiva”.

Així ho ha defensat el secretari general de la patronal, Josep Ginesta, que ha remarcat que en el cinquè mes d’anys anteriors la reducció s’havia situat al voltant de les 10.000 persones, mentre que enguany ha estat de 2.692 desocupats. “Hi ha molt marge de millora en termes històrics”, ha indicat.

Sobre la possibilitat que la menor baixada sigui un efecte de les bones dades dels darrers mesos, Ginesta ha assegurat que el percentatge de desocupats triplica el d’altres economies europees. “No acceptem que s’instal·li el mantra que és bo mantenir un atur estructural al voltant del 10%”, ha sentenciat.

 

 

(Visited 75 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari