Un home mor atropellat pel tramvia a tocar del Parc del Fòrum de Barcelona

Els fets van coincidir amb la celebració de la primera jornada del festival Primavera Sound

Tram

Un vianant ha mort després de ser atropellat pel Trambesòs a l’alçada del centre comercial Diagonal Mar de Barcelona. Ho ha avançat TV3 i ho ha pogut confirmar l’ACN. L’avís es va rebre poc abans d’un quart de dotze de la nit d’aquest dimecres, després que finalitzés l’actuació de The Pet Shop Boys que se celebrava al Parc del Fòrum amb motiu de la primera jornada de concerts del Primavera Sound.

La víctima és un home escocès de 57 anys que anava acompanyat d’una altra persona que no ha resultat ferida, però ha hagut de rebre atenció psicològica. Diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i vehicles dels Bombers van intervenir en aquest succés. També van acudir-hi dues ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

(Visited 59 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari