La CUP avisa Aragonès que “no es pot solucionar en mes i mig el que no s’ha fet en dos anys”

Reguant insisteix que "a correcuita" no es pot trobar solucions a problemes "que són profunds"

Reguant, Sabater i Sirvent sortint de la reunió amb el president Aragonès

La diputada de la CUP-NCG Eulàlia Reguant ha avisat que “no es pot pretendre solucionar en un mes i mig el que no s’ha fet en dos anys” després de reunir-se amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès. La CUP i el cap de l’executiu s’han trobat durant una hora al despatx del president al Parlament per abordar la proposta de “front comú” contra l’extrema dreta i la dreta.

Tot i això, Reguant ha advertit que “a correcuita” no se solucionen els problemes que “són profunds”. “No es va a toc d’eleccions”, ha resumit la diputada, i ha afegit que en una reunió després de “mesos de desavinences” no se solucionarà la situació.

Reguant ha explicat que a la reunió no s’ha parlat de cap llista electoral conjunta sinó que s’ha compartit anàlisis sobre com acabar fent front a un eventual resultat de les eleccions amb la dreta a govern.

A més, segons ha subratllat, tots dos actors han coincidit que les eleccions municipals van representar “un correctiu” per a l’independentisme.

Els cupaires, representats per Reguant, Dolors Sabater i Maria Sirvent, han traslladat a Aragonès la seva “preocupació” pels resultats electorals de l’independentisme i han apostat per fer “una reflexió en profunditat”. També han explicat que la seva intenció és que l’independentisme “sigui realment una garantia de drets”.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari