Isabel Rodríguez respon que el front ‘antipopulismes’ que vol Aragonès el representa el PSC

Rebat la crida del president per formar un "front democràtic" que combati PP i Vox

Isabel Rodríguez, portaveu del Govern de Pedro Sánchez i ministra de Política Territorial (La Moncloa)
Isabel Rodríguez, portaveu del Govern de Pedro Sánchez i ministra de Política Territorial (La Moncloa).

La portaveu del govern espanyol, Isabel Rodríguez, ha rebatut aquest dimarts les manifestacions del president de la Generalitat, Pere Aragonès, sobre la necessitat de formar un “front democràtic” unitari dels partits independentistes i sobiranistes per concórrer plegats a les eleccions del 23-J i donar resposta a la possible arribada de la dreta i l’extrema dreta a la Moncloa.

En una entrevista a La Sexta, Rodríguez ha afirmat que a Catalunya “el front de combat als populismes el representa Salvador Illa i el PSC”, i ha destacat que “afortunadament, avui Catalunya és convivència gràcies a l’esforç de Pedro Sánchez, i aquesta onada de convivència és positiva per a tot Espanya”.

(Visited 65 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari